• nl
  • en
  • fr
  • de

Pool Agri, Powerful Solutions for Farming

Vooruitgang door vernieuwende techniek

Pool Agri Import & Export is gespecialiseerd in de import en export van zaai- en grondbewerkingsmachines, zelfrijdende spuiten en werktuigendragers, roto mulchmaaiers en aanbouwcomponenten voor landbouwmachines. Ons programma bestaat uit machines van diverse vooraanstaande Noord Amerikaanse en Europese fabrikanten.

Deze fabrikanten leveren stuk voor stuk unieke machines en concepten die passen bij ons motto ‘Vooruitgang door vernieuwende techniek’. Hierdoor zijn wij in staat producten te leveren die uniek zijn in de Nederlandse en Europese agrarische sector en bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering en een beter rendement.

Onderscheidende eigenschappen op het gebied van capaciteit, innovativiteit en betrouwbaarheid staan voor ons voorop en wij streven ernaar om onze klanten technologische vooruitgang te bieden in mechanisatie en automatisering. Voor Pool Agri Import & Export is verkopen geen doel op zich. Wij hechten grote waarde aan het opbouwen van een relatie met onze dealers, onze eindgebruikers en klanten en met leveranciers. Relaties die uitblinken op het vlak van kwaliteit in service en after sales.