• nl
  • en
  • fr
  • de

Staadegaard dealer voor Carré mechanische onkruidbestrijding

Importeur Pool Agri heeft wederom een sterke partner gevonden voor de verkoop van Carré in Nederland. Vanaf 1 februari 2020 neemt Staadegaard de mechanische onkruidbestrijdingsproducten van Carré op in haar leveringsprogramma.

De innovatieve schoffels, wiedeggen en roterende wiedeggen krijgen via de vier vestigingen van Staadegaard voet aan de grond voor akkerbouwers en telers in Brabant en Limburg.

Het familiebedrijf Staadegaard is opgericht in 1933 en heeft sindsdien een uitstekende reputatie in de landbouwmechanisatie. De professionele machines van Carré passen dan ook goed in het productprogramma van Staadegaard.

Fons Kellendonk, verkoopleider bij Staadegaard, licht toe: “vanwege de toenemende vraag naar mechanische onkruidbestrijding binnen ons werkgebied, is de samenwerking met Pool Agri voor deze machines dan ook een logische keuze om ons productportfolio uit te breiden. Carré heeft in een traject van marktonderzoek onze aandacht in uiterst positieve zin getrokken, aangezien we vanzelfsprekend de beste oplossing aan onze klanten willen bieden.”

Ook productspecialist Niels van Rossum van importeur Pool Agri is enthousiast over de samenwerking: “Wij willen graag professionele dealerorganisaties aan ons verbinden met veel kennis van de markt. Met de samenwerking met Staadegaard is dat wederom gelukt. Zo combineren we de kracht van de dealer met de kwaliteit van Carré. Telers die mechanische onkruidbestrijding willen toepassen hebben behoefte aan maatwerk en advies. De expertise en praktijkgerichte werkwijze van Pool Agri zijn hierbij doorslaggevend.”

Premium dealers GroeNoord en van Gemeren Mechanisatie (Numansdorp) gingen Staadegaard al voor in respectievelijk Noord Nederland en Zuidwest Nederland. Hiermee heeft Pool Agri een groot gedeelte van Nederland reeds afgedekt. In de overige gebieden wordt er momenteel met lokale dealers gewerkt. Er is vanuit deze gebieden veel vraag en Pool Agri verwacht dat halverwege 2020 het dealernetwerk met premiumdealers met een exclusief gebied wordt voltooid.

Contact
Bent u benieuwd naar de machines van Carré of wilt u een demonstratie bijwonen? Neem dan contact op met Staadegaard. Volg de social media kanalen van Staadegaard en Pool Agri om op de hoogte te blijven van gezamenlijke evenementen.

AgroTechniek Assen | slimme oplossingen voor mechanische onkruidbestrijding

Van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 december 2019 zal de eerste editie van de nieuwe vakbeurs AgroTechniek Assen georganiseerd worden in de evenementenhal Expo Assen gelegen naast het TT circuit.

Tijdens dit evenement is er gelegenheid om u door onze specialisten te laten adviseren over de de ECONET precisieschoffel die onderscheid maakt tussen gewas en onkruid op basis van 3D multi-spectraal gewasherkenning, de ROTANET rotorwieder en de SARCLERSE wiedeg.

🍀Wij gaan graag met u in gesprek over het ijzer, maar delen ook graag praktijkgerichte adviezen met u!

Wat: AgroTechniek Assen

Wanneer: 10 t/m 12 december

Waar: evenementenhal Assen, GroeNoord stand 2.04

Wij nodigen u van harte uit op de stand van GroeNoord!

AGRITECHNICA 2019 | Smart Solutions for Farming

Op ‘s werelds toonaangevende beurs voor landbouwmechanisatie, georganiseerd door DLG, presenteren alle toonaangevende bedrijven in de industrie hun innovaties.
AGRITECHNICA is de etalage van de wereldwijde landbouwtechnische industrie en een forum voor de toekomst van de productie van planten.

Maak kennis met ons team en laat u informeren over slimme oplossingen voor mechanische onkruidbestrijding, gewasbescherming en graslandonderhoud

🍀 Bezoek ons in hal 12, stand 12C63 🍀

Wat: Agritechnica 2019

Wanneer: 10-16 november 2017 (preview exclusief dagen 10 & 11 november)

Waar: Hannover Messe | Hal 12 stand C63

https://www.agritechnica.com/de/aussteller-und-produkte#/hallenplan/hall=12;stand=12__C63

Velddemonstratie mechanische onkruidbestrijding | 13 juni proefboerderij Ebelsheerd

Delphy organiseert in samenwerking met SPNA Agroresearch een thema-avond “schoffelen en wiedeggen in zaaiui en suikerbiet”
Kom a.s. donderdag naar deze informatieve en praktische bijeenkomst!

Met o.a. live-demonstraties van de Carré ECONET precisieschoffel met camerabesturing en vingerwieders voor onkruidbestrijding in de gewasrij. Peter Feunekes van loonbedrijf Feunekes deelt zijn praktijkervaringen met de cameraschoffel van Carré!

Precies op het juiste spoor met Carré! 🍀🐞

Wat >>> Thema-avond schoffelen in suikerbieten en wiedeggen
Wanneer >>> donderdag 13 juni | aanvang demonstraties: 19:00 uur (inloop vanaf 18:30)
Waar >>> proefboerderij Ebelsheerd, Hoofdweg 26, 9687 PL, Nieuw Beerta

LET OP! Check voor aanvang de website www.delphy.nl/news of de velddemo definitief doorgaat!!! Bij SLECHT WEER wordt de demo verplaatst.

Wilt u advies over mechanische onkruidbestrijding? Neem contact op https://www.pool-agri.com/carre/contact/