nlde

McConnel zelfrijdende veldspuiten

Het programma zelfrijdende spuiten en werktuigendragers omvat de McConnel Agribuggy A280 zelfrijdende veldspuit en de veelzijdige Multidrive M380 en M420 werktuigendragers. De McConnel Agribuggy A280 is een complete en uiterst geavanceerde en compacte zelfrijdende veldspuit met een bijzonder laag eigen gewicht die bol staat van praktijkgerichte high-tech features. Dit ‘vedergewicht met grootse slagkracht’ gaat door waar andere zelfrijders niet uit de voeten kunnen of zelfs thuis moeten blijven. De Multidrive M380 en M420 zijn multifunctionele en krachtige werktuigendragers met verschillende opbouwmogelijkheden zoals een veldspuit of een kunstmeststrooier.

Alle machines kenmerken zich door hun innovatieve, kwalitatief goede en compleet uitgeruste karakter. Zo zet de fabrikant al sinds 1986 in op mechanische aandrijving met als belangrijkste voordelen permanente tractie op alle vier wielen, minder vermogensverlies en een lager brandstofverbruik.

 

 

AgriBuggy gebruikerservaring

 

 

 


Luister en kijk
naar de ervaringen met de Agribuggy

Een andere Pool Agri websites site

Agritechnica Europese Primeur | McConnel Agribuggy

McConnel Agribuggy, onveranderd licht, onovertroffen wendbaar en eindeloos sterk! Bent u van plan om de Agritechnica te bezoeken? Kom dan langs bij Pool Agri in hal 13 op stand B64 voor maar liefst twee primeurs en profiteer een gratis set cultuurwielen met Alliance IF-lagedrukbanden t.w.v. € 5.900 bij de McConnel Agribuggy! Bezoek Pool Agri op de […]

Lees verder >