nl

Schulte

Het Canadese Schulte Industries ontwikkelde de Rotomulcher techniek voor onderhoud van wegbermen, groen- bemesters en stoppelland. Om de levensduur en bedrijfszekerheid van de machine onder extreme omstandigheden en bij hoge werksnelheden te kunnen garanderen, is de Schulte FX is uitgerust met zware onderhoudsarme aandrijfkasten die zijn beveiligd tegen overbelasting middels slipkoppelingen. De Schulte FX Series worden aangeboden in werkbreedtes van 3,2, 4,6, 5,5, 6,1, 8,0, 9,3 en – de grootste Roto mulchmaaier ter wereld – 12,8 m.

Hiermee biedt Schulte een breed productgamma aan Roto mulchmaaiers voor de meest uiteenlopende bedrijfsgroottes en gebruiksdoeleinden. Bovendien is de machine zeer breed inzetbaar waardoor loon- en aannemingsbedrijven en overheden de capaciteiten van de Schulte FX optimaal kunnen benutten. In het bijzonder het door Schulte ontwikkelde en gepatendeerde ‘Fixed Knife’ principe met dubbele messen en tegen- messen geeft de machine enorme slagkracht bij het mulchen van gewas-stoppels en groenbemesters.

Een andere Pool Agri websites site

Elfstedentocht…? Maar eerst snel korte metten met uw groenbemesters!

Start vandaag nog uw Elf-Percelentocht! Verdubbel capaciteit bewerking groenbemesters en halveer de brandstofkosten! Groenbemesters te klepelen of frezen zijn een tijd- en dieselverslindende bezigheid. Een conventionele klepelmaaier met een werkbreedte van 3.0m heeft veelal een capaciteit van maximaal 1,5 hectare per uur bij een brandstofverbruik van minimaal 10 liter per hectare. Bij frezen van GBM’s […]

Lees verder >