nlde
Een andere Pool Agri websites site

McConnel® Veldspuiten

Sinds 1986 neemt de McConnel Agribuggy het voortouw op het gebied van kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. De fabrikant specialiseert zich vanaf het begin in zelfrijdende voertuigen voor professionele gewasverzorging.

De McConnel Agribuggy A280 zelfrijdende veldspuit beschikt over een demontabele spuitopbouw zodat het voertuig ook ingezet kan worden als werktuigendrager. De Multidrive M380 en M420 zijn speciaal ontwikkelt als werktuigendrager en worden vaak voorzien van een spuit- of kunstmeststrooieropbouw. Ze zijn ook uitermate geschikt voor de opbouw van een kunststof tank voor voor het uitrijden van drijfmest, digestaat en andere vloeibare mestsoorten.

McConnel:Everything for successful crop spraying!’

Agritechnica Europese Primeur | McConnel Agribuggy

McConnel Agribuggy, onveranderd licht, onovertroffen wendbaar en eindeloos sterk! Bent u van plan om de Agritechnica te bezoeken? Kom dan langs bij Pool Agri in hal 13 op stand B64 voor maar liefst twee primeurs en profiteer een gratis set cultuurwielen met Alliance IF-lagedrukbanden t.w.v. € 5.900 bij de McConnel Agribuggy! Bezoek Pool Agri op de […]

Lees verder >