nlenfrde
< Terug naar overzicht

voorkom graanopslag

100% opbrengst, 0% opslag
De Crop Catcher korrelvanger is een even ingenieuze als eenvoudige uitvinding en een investering die zich direct terugverdient. Crop Catcher vangt namelijk het product op dat normaal gesproken tijdens het dorsen via het maaibord verloren gaat. Er blijft zichtbaar minder kaf en zaad op de invoer achter. Bovendien is bij het dorsen van tarwe en gerst het bekende geluid van “tikkende” korrels op de voorruit niet meer aanwezig. Dit bevestigt de werking en het nut van de Crop Catcher korrelvanger! Een ander groot voordeel is dat er geen korrels meer over de achterwand van het maaibord in de stoppel vallen. Korrels die normaal gezien niet alleen verloren gaan, maar ook ontkiemen en leiden tot ongewenste graanopslag. Gebruikers geven aan duidelijk minder last van graanopslag in rijsporen te hebben. De Crop Catcher minimaliseert niet alleen opbrengstverliezen, het voorkomt dus ook een extra grondbewerking of bespuiting tegen de opslag van graan en koolzaad.

Voordelen Crop Catcher

  • Voorkomt opslag van graan, koolzaad en andere gewassen
  • Geen ophoping van kaf en stroresten bovenop de invoer
  • Krasvast, UV-bestendig en onbreekbaar zichtvenster
  • Kan permanent gemonteerd blijven en is neerklapbaar
  • Direct profiteren van het voordeel

Profiteer van het zomer voordeel
De Crop Catcher is leverbaar in diverse kleuren passend voor vrijwel elk type maaidorser en is eenvoudig te monteren. Profiteer van het extra zomer voordeel! De Crop Catcher is tijdelijk leverbaar voor slechts € 899*. 100% opbrengst en 0% opslag was nog nooit zo voordelig!

Crop Catcher 59_1 (9)Crop Catcher & Case IH LF3Crop Catcher & MF LF1Crop Catcher & NH LF5Crop Catcher & JD

* zomer voordeel Crop Catcher:
> Zomervoordeel geldig bij bestelling tussen 1 juli 2016 tot 1 Augustus 2016, zolang de voorraad strekt
> prijzen exclusief BTW, af Vroomshoop, Nederland

voorkom graanopslag

100% opbrengst, 0% opslag De Crop Catcher korrelvanger is een even ingenieuze als eenvoudige uitvinding en een investering die zich direct terugverdient. Crop Catcher vangt namelijk het product op dat normaal gesproken tijdens het dorsen via het maaibord verloren gaat. Er blijft zichtbaar minder kaf en zaad op de invoer achter. Bovendien is bij het […]

Lees verder >