• nl
  • en
  • fr
  • de

Uitnodiging Biotechniekdag 2016 Tollebeek | McConnel grondbewerkingsmachines

Delphy organiseert in samenwerking met HAK-schoffeltechniek en Hagranop de eerste Biotechniekdag. Deze dag staat in het teken van mechanisatie en innovatie in de biologische akkerbouw en groenteteelt.  

De innovatieve grondbewerkingsmachines van McConnel zijn daarbij te vinden op de stand van Pool Agri. Graag laten wij op deze dag onze noviteiten op mechanisatiegebied zien en verwelkomen u graag tussen onze twee machines!

Wat >>> Biotechniekdag 2016 | Flevoland, Tollebeek
Wanneer >>>  Donderdag 1 december 2016,  15.00 tot 20.00 uur
Waar  >>> Hagranop, Westermeer 17, 8309 PZ in Tollebeek

Bent u nieuwsgierig geworden naar de grondbewerkingsmachines van McConnel? Kom beide machines bekijken op donderdag 1 december in Tollebeek. Aanmelden is kosteloos via http://www.biotechniekdag.nl/aanmelden/

Agrotechniek Holland | 7-10 september

Bezoek ons tijdens de Agrotechniek Holland van 7 t/m 10 september stand nummer DATH-2016_Alles wat boeren boeit_groot 5.28

MCCONNEL FRUITAERATOR DEMONSTRATIE | PERENDAG 2016

Rijsporen en bodemverdichting te lijf tijdens De Perendag in Krabbendijke

Wij nodigen u van harte uit om dit evenement bij te wonen.

Wanneer >>> vrijdag 15 juli
Openingstijden >>> 10:00 uur – 18:00 uur
Waar  >>> Fruitteeltbedrijf Vogelaar Fruitcultures
Oude rijksweg 10a,
4413 NA Krabbendijke
Zeeland

McConnel FRUITAERATOR demonstratie in Krabbendijke | donderdag 7 april, 14:00 uur

Rijsporen en bodemverdichting te lijf in fruitteelt te Krabbendijke
Komende zomer organiseren Delphy team Fruitteelt en de ZLTO/NFO vakgroep Fruitteelt, ZLTO Vakmanschap & Ondernemerschap voor de achtste maal De Perendag. Een themadag rondom innovatie in de teelt, bemesting, gewasbescherming en afzet van peren. De Perendag vindt plaats op het fruitteeltbedrijf Vogelaar Fruitcultures te Krabbendijke in Zeeland.

Team Fruitteelt van Delphy heeft ons uitgenodigd om vooraf een proef aan te leggen met de McConnel Fruitaerator Fruit- en Boomteelt Cultivator. Vervolgens kunnen de effecten van de bewerking met de Fruitaerator tijdens de Perendag getoond worden. Vanwege de vele geïnteresseerden in de regio Zuid-West combineren wij deze proef met een demonstratie voor belangstellenden. Wij nodigen u van harte uit om deze demonstratie bij te wonen.

Wanneer >>> donderdag 7 april
Inloop >>> 13:30 uur
Aanvang >>> 14:00 uur
Waar  >>>
Fruitteeltbedrijf Vogelaar Fruitcultures
Oude rijksweg 10a,
4413 NA Krabbendijke
Zeeland