nlenfrde
< Terug naar overzicht

EXTREME TEMPERATUREN VEROORZAKEN DORSVERLIEZEN

De extreem hoge temperaturen veroorzaken een versnelde rijping van wintergranen. De korrel rijpt vroeger af terwijl het stro groen blijft waardoor onder de huidige omstandigheden aanzienlijke dorsverliezen kunnen ontstaan. De huidige omstandigheden vragen extra aandacht bij de afstelling van uw maaidorser om onnodig hoge verliezen te vermijden. Maaibordverliezen veroorzaken naast het verlies van zaad ook ongewenste opslag op uw percelen. Deels kunnen deze verliezen worden verminderd door de haspel- en invoersnelheid aan te passen, echter gaat een deel van het zaad over de achterwand van het maaibord verloren. Met de Crop Catcher korrelvanger worden maaibordverliezen geminimaliseerd en ophoping van kaf en stroresten op de invoer vermeden. Koop nu een Crop Catcher voor slechts € 899 per stuk!

100% opbrengst, 0% opslag
De Crop Catcher korrelvanger is een even ingenieuze als eenvoudige uitvinding en een investering die zich direct terugverdient. Crop Catcher vangt namelijk het product op dat normaal gesproken tijdens het dorsen via het maaibord verloren gaat. De ervaringen van gebruikers tijdens de oogst van 2014 zijn bijzonder positief. Er blijft zichtbaar minder kaf en zaad op de invoer achter. Bovendien is bij het dorsen van tarwe en gerst het bekende geluid van “tikkende” korrels op de voorruit niet meer aanwezig. Dit bevestigt de werking en het nut van de Crop Catcher korrelvanger! Een ander groot voordeel is dat er geen korrels meer over de achterwand van het maaibord in de stoppel vallen. Korrels die normaal gezien niet alleen verloren gaan, maar ook ontkiemen en leiden tot ongewenste opslag. Diverse gebruikers geven aan duidelijk minder last van graanopslag in rijsporen te hebben. De Crop Catcher minimaliseert niet alleen opbrengstverliezen, het voorkomt dus ook een extra bespuiting tegen de opslag van graan en koolzaad.

Voordelen Crop Catcher

  • Voorkomt opslag van graan, koolzaad en andere gewassen
  • Geen ophoping van kaf en stroresten bovenop de invoer
  • Krasvast, UV-bestendig en onbreekbaar zichtvenster
  • Kan permanent gemonteerd blijven en is neerklapbaar
  • Direct profiteren van het voordeel

Profiteer van het zomer voordeel
De Crop Catcher is leverbaar in diverse kleuren passend voor vrijwel elk type maaidorser en is eenvoudig te monteren. Profiteer van het extra zomer voordeel! De Crop Catcher is tijdelijk leverbaar voor slechts € 899*. 100% opbrengst en 0% opslag was nog nooit zo voordelig!

Crop Catcher 59_1 (9) Crop Catcher & Case IH LF3 Crop Catcher & MF LF1 Crop Catcher & NH LF5 Crop Catcher & JD

 

 

 

 

* zomer voordeel Crop Catcher:
> Zomervoordeel geldig bij bestelling tussen 1 juli 2015 tot 1 Augustus 2015, zolang de voorraad strekt
> prijzen exclusief BTW, af Vroomshoop, Nederland

voorkom graanopslag

100% opbrengst, 0% opslag De Crop Catcher korrelvanger is een even ingenieuze als eenvoudige uitvinding en een investering die zich direct terugverdient. Crop Catcher vangt namelijk het product op dat normaal gesproken tijdens het dorsen via het maaibord verloren gaat. Er blijft zichtbaar minder kaf en zaad op de invoer achter. Bovendien is bij het […]

Lees verder >