nl
< Terug naar overzicht

Elfstedentocht…? Maar eerst snel korte metten met uw groenbemesters!

Start vandaag nog uw Elf-Percelentocht! Verdubbel capaciteit bewerking groenbemesters en halveer de brandstofkosten!

Groenbemesters te klepelen of frezen zijn een tijd- en dieselverslindende bezigheid. Een conventionele klepelmaaier met een werkbreedte van 3.0m heeft veelal een capaciteit van maximaal 1,5 hectare per uur bij een brandstofverbruik van minimaal 10 liter per hectare. Bij frezen van GBM’s wordt het nog spannender waarbij 1,5 ha per uur en een brandstofverbruik van 20 liter/ ha.

Door het unieke Fixed-Knife messensysteem maakt de Schulte FX rotomulchmaaier korte metten met elk type groenbemester. En dat bij 4 hectare per uur en een brandstofverbruik van slechts 5,5 liter/ha! Het enorme verschil in operationele kosten en een verdubbeling van de capaciteit maakt deze unieke machine interessant voor (samenwerkende) akkerbouwbedrijven. Door de multifunctionele inzetbaarheid van de Schulte FX kunnen loonbedrijven de machine inzetten voor zowel berm- en natuurbeheer, en ook stoppels en GBM’s.
De Schulte FX is leverbaar met diverse messensystemen en werkbreedtes van 4,5 tot zelfs 13 meter.

Sla nu direct uw slag met de Schulte FX 315 en start vandaag nog uw Elf-Percelentocht!

Aanbieding FX315 ex-demo machine: met 4,5m werkbreedte in uitstekende staat voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Profiteer nu van het voordeel en neem nu contact met ons op!

Elfstedentocht…? Maar eerst snel korte metten met uw groenbemesters!

Start vandaag nog uw Elf-Percelentocht! Verdubbel capaciteit bewerking groenbemesters en halveer de brandstofkosten! Groenbemesters te klepelen of frezen zijn een tijd- en dieselverslindende bezigheid. Een conventionele klepelmaaier met een werkbreedte van 3.0m heeft veelal een capaciteit van maximaal 1,5 hectare per uur bij een brandstofverbruik van minimaal 10 liter per hectare. Bij frezen van GBM’s […]

Lees verder >