nl
Een andere Pool Agri websites site

Over Schulte

Schulte Industries werd opgericht in 1912 door immigrant Caspar Schulte die als ‘blacksmith” startte in het Canadese Englefeld in Saskatchewan. In haar ruim honderdjarig bestaan is Schulte Industries uitgegroeid tot een fabrikant van professionele mulchmaaiers, stenenverzamelaars en sneeuwruimers met distributiekanalen over de hele wereld.

Het hoge kwaliteitsniveau van de Schulte machines is ontstaan uit de extreme omstandigheden op de Canadese prairies waar alleen het allerbeste materiaal bestand is tegen de veeleisende beproevingen die de machines ondergaan. De Schulte FX Roto Mulchmaaiers zijn voorbereid op de meest extreme omstandigheden voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. De Schulte FX is zoals de fabrikant zelf zegt “Bulletproof”!

Pool Agri Import & Export is de exclusieve importeur van Schulte Roto Mulchmaaiers voor Nederland en België. Pool Agri heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van stoppelmanagement, grondbewerking en zaaimachines in de internationale landbouw. Ons doel is om de ervaring en kennis die in de afgelopen 10 jaar is opgedaan in Noord-Amerika, Rusland en Europa op het gebied van stoppelmanagement, directzaai en gereduceerde bodembewerking toe te passen in ons verkoopgebied en samen met de gangbare werkwijzen in te zetten om de productiviteit te verhogen.

Schulte FX: Bulletproof maaien onder alle omstandigheden

Elfstedentocht…? Maar eerst snel korte metten met uw groenbemesters!

Start vandaag nog uw Elf-Percelentocht! Verdubbel capaciteit bewerking groenbemesters en halveer de brandstofkosten! Groenbemesters te klepelen of frezen zijn een tijd- en dieselverslindende bezigheid. Een conventionele klepelmaaier met een werkbreedte van 3.0m heeft veelal een capaciteit van maximaal 1,5 hectare per uur bij een brandstofverbruik van minimaal 10 liter per hectare. Bij frezen van GBM’s […]

Lees verder >