nl

Schulte

Het Canadese Schulte Industries ontwikkelde de Rotomulcher techniek voor onderhoud van wegbermen, groen- bemesters en stoppelland. Om de levensduur en bedrijfszekerheid van de machine onder extreme omstandigheden en bij hoge werksnelheden te kunnen garanderen, is de Schulte FX is uitgerust met zware onderhoudsarme aandrijfkasten die zijn beveiligd tegen overbelasting middels slipkoppelingen. De Schulte FX Series worden aangeboden in werkbreedtes van 3,2, 4,6, 5,5, 6,1, 8,0, 9,3 en – de grootste Roto mulchmaaier ter wereld – 12,8 m.

Hiermee biedt Schulte een breed productgamma aan Roto mulchmaaiers voor de meest uiteenlopende bedrijfsgroottes en gebruiksdoeleinden. Bovendien is de machine zeer breed inzetbaar waardoor loon- en aannemingsbedrijven en overheden de capaciteiten van de Schulte FX optimaal kunnen benutten. In het bijzonder het door Schulte ontwikkelde en gepatendeerde ‘Fixed Knife’ principe met dubbele messen en tegen- messen geeft de machine enorme slagkracht bij het mulchen van gewas-stoppels en groenbemesters.

Een andere Pool Agri websites site

Schulte maakt korte metten met groenbemester

Bespaar tot 85% op brandstofkosten en verdubbel capaciteit bij bewerking groenbemesters In samenwerking met ABEMEC organiseerde Pool Agri een velddemonstratie met de Schulte FX Roto Mulchmaaier. Joost Mulder van ABEMEC was al enige tijd zoekende naar een oplossing voor het bewerken van groenbemesters. Akkerbouwers in de regio hadden getracht de groenbemester te klepelen of te frezen […]

Lees verder >