nlde
Imagine the possibilities

McConnel

Ruim 75 jaar geleden construeerde de Engelse landbouwer en oprichter van McConnel, Freddie McConnel, zijn eerste machine. Het merk wordt bij loonbedrijven vooral bekend als de uitvinder van de armmaaiers. McConnel staat bekend als een specialist met voortdurende innovatie, kwalitatief hoogwaardige producten en doordachte concepten. Een voorbeeld van innovatie is de Robocut afstandbestuurbare maaier.

Alle nieuwe ontwikkelingen worden onderworpen aan langdurige testen onder zware Engelse en Europese omstandigheden. De machines zijn doordacht en robuust geëngineerd voor een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid. McConnel levert complete machines voor een interessante prijs. Naast de Seedaerator levert McConnel ook de Discaerator combi-cultivator en de unieke Shakaerator cultivator.

Pool Agri Import & Export is de exclusieve importeur van McConnel grondbewerkings- en zaaimachines voor Nederland en Duitsland. Pool Agri heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van grondbewerking en zaaimachines in de internationale landbouw. Ons doel is om de ervaring en kennis die in de afgelopen 10 jaar is opgedaan in Noord-Amerika, Rusland en Europa op het gebied van strip till en gereduceerde bodembewerking, toe te passen in ons verkoopgebied en samen met de gangbare werkwijzen in te zetten om de productiviteit te verhogen.

McConnel SHAKAERATOR 35 Years | Still going strong!

We zien vaker dat de geschiedenis zich herhaalt. Soms omdat een concept of machine te vroeg op de markt kwam, maar vaak vanwege hernieuwde aandacht. Dat laatste geldt zeker voor de McConnel SHAKAERATOR die al in 1983 – 35 jaar geleden – de oversteek maakte vanuit Engeland naar Nederland. Waarom? Omdat goed bodembeheer en optimaal […]

Lees verder >