nlde
Imagine the possibilities

McConnel SHAKAERATOR 35 jaar | Still going strong!

We zien vaker dat de geschiedenis zich herhaalt. Soms omdat een concept of machine te vroeg op de markt kwam, maar vaak vanwege hernieuwde aandacht. Dat laatste geldt zeker voor de McConnel SHAKAERATOR die al in 1983 – 35 jaar geleden! – de oversteek maakte vanuit Engeland naar Nederland.

Waarom in 1983 al? Omdat goed bodembeheer en optimaal grasland-onderhoud begin jaren ’80 van de vorige eeuw in opkomst was. In het graslandrijke Overijssel en ook in andere regio’s met veel grasland zagen melkveehouders het nut van graslandwoelen. Met zijn vibrerende werking en de speciale vorm van de woeltand, bewees de SHAKAERATOR al in 1983 dat de bodem over de gehele werkbreedte wordt losgemaakt en geen schade aan de zode toegebracht wordt met als resultaat een hogere drogestofopbrengst en een sterkere graszode.

Grasland weerbaar tegen extremen
Met de droogste zomer sinds decennia vers in het achterhoofd, lijkt het voorbarig om rekening te houden met extreme regenval. Bovendien was er nog maar 9 maanden geleden sprake van grote wateroverlast. Grasland heeft het het afgelopen jaar zwaar te verduren gehad. Bij droogte zijn een diepe doorworteling en een goede capillaire werking bepalend voor de opbrengst. En onder natte omstandigheden is de afwatering van groot belang. Waar water blijft staan, groeit immers geen gras. In 2018 ligt er een nieuwe uitdaging in de strijd tegen weersextremen en daarbij biedt de McConnel SHAKAERATOR hulp op alle fronten. Net zoals 35 jaar geleden!

SHAKAERATOR Jubileum voordeelactie 
Al 35 jaar zorgt de McConnel SHAKAERATOR voor verhoogde opbrengsten van grasland en akkers. Zonder schade aan de zode en zonder rugvorming! Ga dit najaar aan de slag met uw grasland en profiteer van het voordeel op de SHAKAERATOR “35 Years” jubileum versie met een wel zeer aantrekkelijk voordeel* met een korting tot € 2.450

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Neem vandaag nog contact op voor een offerte!

Klik op het jubileum logo voor de video van de SHAKAERATOR met de County in actie! #wateensound

Met dank aan J.W. Hoff uit Westerhaar voor het beschikbaar stellen van de prachtige County!

* Aktie geldt uitsluitend bij aankoop vanaf 1 oktober 2018. Zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden.

Jaaroverzicht 2018

Er was veel gaande in 2018; We mochten veel bezoekers verwelkomen bij demonstraties en evenementen. Het jaar startte uitstekend met een bezoek van H.M. Koningin Maxima tijdens de Biobeurs in Zwolle. Tijdens dealershows in februari en maart wisselden we van gedachten met telers en loonbedrijven over mechanische onkruidbestrijding. In het voorjaar werden de eerste ECONET […]

Lees verder >