nlde

McConnel Grondbewerking & Zaaimachines

McConnel ontwikkelt en produceert innovatieve machines voor grondbewerking en zaaien voor niet-kerende-bodembewerking. De eisen voor de toediening van organische en minerale meststoffen worden in toenemende mate gereguleerd. Er wordt voortdurend gezocht naar mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren zonder dat de kosten daarbij stijgen. Bovendien wordt het tijdsbestek tussen oogsten en zaaien steeds krapper waardoor akkerbouwbedrijven capaciteit moeten inhuren of werkzaamheden moeten uitbesteden met stijgende kosten als gevolg.

Het reduceren van het aantal bewerkingen biedt in veel gevallen een logische mogelijkheid om extra kosten te beperken. Met name ploegen als onderdeel van conventionele grondbewerking is een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Bovendien verstoort conventionele grondbewerking het bodemleven aanzienlijk en gaat een fors deel van de voedingsstoffen verloren. McConnel ontwikkelt grondbewerkings- en zaaimachines die akkerbouwers in staat stelt om gereduceerde bodembewerking en strip-till techniek toe te passen en daarmee de productiecapaciteit en slagkracht te vergroten.

Schrijf u via het contactformulier in voor onze nieuwsbrief.

Imagine the possibilities

Demodag Rundvee en Grasland | goed ruwvoer door goed graslandmanagement

Te droog, te nat, altijd wat! Grasland krijgt het zwaar te verduren. Met goed graslandmanagement verhoogt u de weerbaarheid van uw grasland tegen extremen. Deze leerzame Demodag biedt u de mogelijkheid om kennis op te doen over bemesting, beweiding en graslandonderhoud. Namens De Heus Voeders, Triferto en Groeikracht nodigen wij u van harte uit om […]

Lees verder >