nlde

McConnel Grondbewerking & Zaaimachines

McConnel ontwikkelt en produceert innovatieve machines voor grondbewerking en zaaien voor niet-kerende-bodembewerking. De eisen voor de toediening van organische en minerale meststoffen worden in toenemende mate gereguleerd. Er wordt voortdurend gezocht naar mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren zonder dat de kosten daarbij stijgen. Bovendien wordt het tijdsbestek tussen oogsten en zaaien steeds krapper waardoor akkerbouwbedrijven capaciteit moeten inhuren of werkzaamheden moeten uitbesteden met stijgende kosten als gevolg.

Het reduceren van het aantal bewerkingen biedt in veel gevallen een logische mogelijkheid om extra kosten te beperken. Met name ploegen als onderdeel van conventionele grondbewerking is een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Bovendien verstoort conventionele grondbewerking het bodemleven aanzienlijk en gaat een fors deel van de voedingsstoffen verloren. McConnel ontwikkelt grondbewerkings- en zaaimachines die akkerbouwers in staat stelt om gereduceerde bodembewerking en strip-till techniek toe te passen en daarmee de productiecapaciteit en slagkracht te vergroten.

Net zo licht, net zo wendbaar en net zo sterk… De nieuwe zelfrijdende veldspuit van McConnel!
Ga naar de website van McConnel spuittechniek

McConnel Agribuggy

Imagine the possibilities

SHAKAERATOR op Veldtocht

De SHAKAERATOR Grasland-Cultivator vandaag gespot in Bergentheim! Bent u ook nieuwsgierig naar de werking van de SHAKAERATOR Grasland-Cultivator? Wilt u zien of het echt zo is dat er geen schade aan de zode ontstaat en geen rugvorming optreedt? Neem dan vandaag nog contact op! Op naar 15 ton Droge Stof! 🚜🍀 Vraag vandaag nog een vrijblijvende […]

Lees verder >