nlde

McConnel Grondbewerking

McConnel ontwikkelt en produceert innovatieve machines voor grondbewerking en zaaien voor niet-kerende-bodembewerking. De eisen voor de toediening van organische en minerale meststoffen worden in toenemende mate gereguleerd. Er wordt voortdurend gezocht naar mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren zonder dat de kosten daarbij stijgen. Bovendien wordt het tijdsbestek tussen oogsten en zaaien steeds krapper waardoor akkerbouwbedrijven capaciteit moeten inhuren of werkzaamheden moeten uitbesteden met stijgende kosten als gevolg.

Het reduceren van het aantal bewerkingen biedt in veel gevallen een logische mogelijkheid om extra kosten te beperken. Met name ploegen als onderdeel van conventionele grondbewerking is een tijdrovende en kostbare aangelegenheid. Bovendien verstoort conventionele grondbewerking het bodemleven aanzienlijk en gaat een fors deel van de voedingsstoffen verloren. McConnel ontwikkelt grondbewerkings- en zaaimachines die akkerbouwers in staat stelt om gereduceerde bodembewerking en strip-till techniek toe te passen en daarmee de productiecapaciteit en slagkracht te vergroten.

Bezoek Pool Agri op de Agritechnica | Hal 13 stand B64

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagine the possibilities

Stapels Shakaerators op de Agritechnica!

De McConnel SHAKAERATOR geniet inmiddels grote populariteit onder melkveehouders en loonbedrijven. Wij tonen u het nieuwste model van de SHAKAERATOR Grasland-Cultivator. Bovendien kunnen akkerbouwers kennis maken met de SHAKAERATOR voor bouwland. Deze machine is eveneens uitgerust met het unieke vibratiesysteem en de speciale woeltanden waarmee bodemverdichting tot een diepte van 45 cm over de gehele werkbreedte wordt opgeheven. Profiteer van […]

Lees verder >