nlde

Kellands

Het Kellands productprogramma omvat de Agribuggy A280 zelfrijdende veldspuit en de veelzijdige Multidrive M380 en M420 werktuigendragers. De Kellands Agribuggy A280 is een complete en uiterst geavanceerde en compacte zelfrijdende veldspuit met een bijzonder laag eigen gewicht die bol staat van praktijkgerichte high-tech features. Dit ‘vedergewicht met grootse slagkracht’ gaat door waar andere zelfrijders niet uit de voeten kunnen of zelfs thuis moeten blijven. De Kellands Multidrive M380 en M420 zijn multifunctionele en krachtige werktuigendragers met verschillende opbouwmogelijkheden zoals een veldspuit of een kunstmeststrooier.

Alle Kellands machines kenmerken zich door hun innovatieve, kwalitatief goede en compleet uitgeruste karakter. Zo zet Kellands al sinds 1986 in op mechanische aandrijving met als belangrijkste voordelen permanente tractie op alle vier wielen, minder vermogensverlies en een lager brandstofverbruik.

Kellands: ‘Everything for successful crop spraying!’

Een andere Pool Agri websites site

Gebruikerservaring AgriBuggy | dit is de ultieme zelfrijdende veldspuit

Licht, wendbaar en altijd tractie. Dat waren de belangrijkste eisen die Boelens Graszoden stelde aan een nieuw aan te schaffen zelfrijdende veldspuit. Die eisen vond het bedrijf uit het Drentse Borger in de Agribuggy en inmiddels is er een heel seizoen ervaring mee opgedaan. Wij bezochten graszodenteler en akkerbouwer Boelens en legden vast waarom de […]

Lees verder >