nlde

McConnel zelfrijdende veldspuiten

Het programma zelfrijdende spuiten en werktuigendragers omvat de McConnel Agribuggy A280 zelfrijdende veldspuit en de veelzijdige Multidrive M380 en M420 werktuigendragers. De McConnel Agribuggy A280 is een complete en uiterst geavanceerde en compacte zelfrijdende veldspuit met een bijzonder laag eigen gewicht die bol staat van praktijkgerichte high-tech features. Dit ‘vedergewicht met grootse slagkracht’ gaat door waar andere zelfrijders niet uit de voeten kunnen of zelfs thuis moeten blijven. De Multidrive M380 en M420 zijn multifunctionele en krachtige werktuigendragers met verschillende opbouwmogelijkheden zoals een veldspuit of een kunstmeststrooier.

Alle machines kenmerken zich door hun innovatieve, kwalitatief goede en compleet uitgeruste karakter. Zo zet de fabrikant al sinds 1986 in op mechanische aandrijving met als belangrijkste voordelen permanente tractie op alle vier wielen, minder vermogensverlies en een lager brandstofverbruik.

Henk-Jan Boelens: “De AgriBuggy is voor mij de ultieme zelfrijdende spuit”

AgriBuggy gebruikerservaring

 

 

 

 
Luister en kijk
naar de ervaringen met de Agribuggy

Een andere Pool Agri websites site

Net zo licht, net zo wendbaar en net zo sterk! de nieuwe Agribuggy

Net zo licht, net zo wendbaar en net zo sterk! Dat is en blijft de Agribuggy. De McConnel Agribuggy welteverstaan, want de lichtste zelfrijdende spuit op de markt is voortaan geel. Hiermee zet de Engelse fabrikant McConnel, net als zusterbedrijf Kellands onderdeel van de Amerikaanse Alamo Group, haar ambities voor verdere uitbreiding van het programma […]

Lees verder >