nlde

Kellands

Het Kellands productprogramma omvat de Agribuggy A280 zelfrijdende veldspuit en de veelzijdige Multidrive M380 en M420 werktuigendragers. De Kellands Agribuggy A280 is een complete en uiterst geavanceerde en compacte zelfrijdende veldspuit met een bijzonder laag eigen gewicht die bol staat van praktijkgerichte high-tech features. Dit ‘vedergewicht met grootse slagkracht’ gaat door waar andere zelfrijders niet uit de voeten kunnen of zelfs thuis moeten blijven. De Kellands Multidrive M380 en M420 zijn multifunctionele en krachtige werktuigendragers met verschillende opbouwmogelijkheden zoals een veldspuit of een kunstmeststrooier.

Alle Kellands machines kenmerken zich door hun innovatieve, kwalitatief goede en compleet uitgeruste karakter. Zo zet Kellands al sinds 1986 in op mechanische aandrijving met als belangrijkste voordelen permanente tractie op alle vier wielen, minder vermogensverlies en een lager brandstofverbruik.

Kellands: ‘Everything for successful crop spraying!’

Een andere Pool Agri websites site

my name is AgriBuggy, Kellands Agribuggy

Ik ben slank, snel en slim… Vanaf komend voorjaar zal ik op de Nederlandse akkers te zien zijn. Akkerbouwers en vollegrondstelers kunnen mij bewonderen en in de praktijk testen. Mijn ultra-lage gewicht voorkomt sporen en schade aan uw gewassen. Ik heb de volledig controle met mijn standaard GPS sectieafsluiting, lucht afsluitbare doppen en neem het […]

Lees verder >