nlde

Mechanische onkruidbestrijding

Met Carré zit u altijd op het juiste spoor. Econet is de productnaam van het uitgebreide programma schoffelmachines van Carré met werkbreedtes van 2 t/m 12 meter en tot wel 48 rijen. De Rotanet is de unieke roterende wiedeg van Carré waarmee onkruidbestrijding over de gehele werkbreedte op een uiterst efficiënte manier kan worden verricht.

Lees verder >

Onderzaai vanggewas

Een vanggewas zorgt voor een grotere draagkracht van de bodem en dat geeft extra flexibiliteit qua oogsttijdstip. Een ander voordeel is dat het vanggewas tussen de oogst en het zaaien van het volggewas mineralen vasthoudt die ten goede komen aan het volggewas. Bovendien draagt de vrijkomende organisch massa bij aan een betere organische stof balans. […]

Lees verder >

Strip Till & Bemesting

De Carré Inro is naast voor strip till grondbewerking ook geschikt voor drijfmesttoediening in stroken. Zowel voor getrokken mesttanks, voor zelfrijders als voor sleepslangbemesting.

Lees verder >

Zaaibedbereiding

Carré beschikt over een uitgebreid programma triltandcultivatoren. De Penterra, Pentasol en Polysol hebben een doordacht concept en een zeer robuust frame ontworpen om snel en efficiënt, jaar op jaar uw land zaaiklaar te leggen.

Lees verder >

Graslandverzorging

Voor graslandverzorging bent u bij Carré aan het juiste adres. Met de Prairial graslandregenerator en -beluchter en de Sarclerse wiedeg met werkbreedtes van 1,5 tot maar liefst 24 meter, blaast u uw bestaande grasland snel en effectief nieuw leven in. Bewerking met de Prairial en de Sarclerse kunnen worden gecombineerd met Carré Semloc doorzaaitechniek.

Lees verder >

Vanggewas onderzaaien in 2019? Kom naar de Twentrac Showdagen!

Vanggewas onderzaaien in 2019? Kom de Carré ECONET precisieschoffel met SEMLOC opbouw voor onderzaai van maïs van dichtbij bekijken in de showroom van Twentrac B.V. Holten tijdens de showdagen! Vanaf woensdag 9 januari tot en met zaterdag 12 januari. Wat >>> Twentrac Showdagen Wanneer >>> 9 t/m 12 januari Waar >>> Twentrac BV, Keizersweg 64, 7451 PG Holten […]

Lees verder >