nlde
< Terug naar overzicht

Vanggewas onderzaaien in 2019? Kom naar de Twentrac Showdagen!

Vanggewas onderzaaien in 2019? Kom de Carré ECONET precisieschoffel met SEMLOC opbouw voor onderzaai van maïs van dichtbij bekijken in de showroom van Twentrac B.V. Holten tijdens de showdagen! Vanaf woensdag 9 januari tot en met zaterdag 12 januari.

Wat >>> Twentrac Showdagen
Wanneer >>> 9 t/m 12 januari
Waar >>> Twentrac BV, Keizersweg 64, 7451 PG Holten

Heeft u vragen over mechanische onkruidbestrijding van Carré? Neem contact op met Pool Agri Import & Export, Tel.: 0546 641910

Met dank aan Michel Velderman voor de mooie foto!

Zorgeloos, effectief en autonoom onkruid bestrijden: de nieuwe ANATIS co-bot van Carré

Wist u dat Carré naast robuuste en uiterst nauwkeurige schoffelmachines ook een onkruidbestrijdingsrobot in huis heeft? En dat de fabrikant onlangs onder grote belangstelling tijdens de SIMA vakbeurs de nieuwe ANATIS connected co-bot heeft voorgesteld? Deze nieuwe ANATIS co-bot is ontwikkeld om volledig autonoom onkruidmanagement uit te voeren in akkerbouw, tuinbouw en de kassenteelt. Met […]

Lees verder >