• nl
< Terug naar overzicht

Masterclass ‘Onkruidbeheersing’ | 15 maart Zeewolde

Het Biologisch netwerk organiseert in samenwerk met WUR en ERF de masterclass “onkruidbeheersing”. Kennisoverdracht gericht op de nieuwste technologieën, praktijkstrategieën en -ervaringen.

Onkruidbeheersing is een groeiende kostenpost. Met welke (combinatie van) technologieën kun je bestrijding of handmatig wiedwerk zoveel mogelijk beperken? Op welke manieren kun je schoon starten in het teeltseizoen en wat zijn slimme planningen en bedrijfsorganisatie om te voorkomen dat onkruidbeheersing een knelpunt wordt?
Deze en nog veel meer kennis doe je op in deze Masterclass!

🍀 Bovendien deelt Theo Heijboer van ERF zijn ervaringen met de Carré ECONET precisieschoffel met automatische camerabesturing!

PROGRAMMA Masterclass Onkruidbeheersing:
🌱 Uiteenzetting door Hilfred Huiting van WUR Open Teelten van de nieuwste technologieën: o.a. Robotisering, weed mapping en schoffeltechnieken in de rij
🌱 Biologische telers Theo Heijboer van ERF (verschillende gronden) en Jan de Winter uit Biddinghuizen dragen hun kennis over en delen praktijk strategieën en – ervaringen bij verschillende onkruiden, bodems en gewassen.
🌱 In de masterclass bekijken we tevens onder leiding van Theo de bij onkruidbestrijding betrokken machines en technologieën van ERF die op de werklocatie worden opgesteld.
🌱 Daarna is er een gezamenlijke afsluiting en praten we na met een drankje.

AANMELDEN
De kosten voor de masterclass zijn € 50,- + BTW per deelnemer. Aanmelden kan tot uiterlijk 13 maart onder vermelding van je NAW en contactgegevens naar email: [email protected]

Wat > Masterclass “Onkruidbeheersing”
Wanneer > 15 maart 13:00 – 17:00
Waar > ERF, Baardmeesweg 42, Zeewolde (industrieterrein Trekkersveld)

Wilt u meer weten over mechanische onkruidbestrijding van Carré?
Neem contact op met Pool Agri Import & Export, Tel.: +31 (0)546 641910

Foto’s met dank aan Biologisch Netwerk